Fairy tales

Nos, ahogy ígértem, evezzünk kicsit boldogabb vizekre, illetve félig, azért sajnáltatom még magam egy kicsit, because i can. Van egy tulajdonságom, amit szeretek magamban, az esetek 90%-ban, az pedig az, hogy ha olyanom van akárkin átgázolok, nem érdekel se a másik véleménye, se az, hogy mekkora kárt okozok. Ez az élet néhány területén hasznos, és megkönnyíti a dolgaim, csak kijöhetne valami update ami megszünteti a bugokat, amik miatt akármikor és olyanon is átmegyek aki ad1 nem ad rá okot, ad2 kurva fontos. Sajnos erre volt már példa korábban is, nem egyedi eset volt a pár nappal ezelőtti. Persze ha van okom rá, az megint más, akkor nem bánt, de ez az utolsó teljesen felesleges volt, és azokból amiket fröcsögtem max a felét gondoltam komolyan, a másik fele meg puszta geciség volt. Az egyedüli hazaséták erre pont jók, összegezzem, és rájöjjek, hogy változtatnom kéne, bekéne tudnom fogni a pofám, ezt az agyalást csak erősíti, hogy nem először és nem egy embertől kaptam már meg ugyanezt gyakorlatilag ugyanazokkal a szavakkal. Az már csak hab a tortán, hogy olykor ezek még boldoggá is tesznek az adott pillanatban, aztán utána, vagy akár már a kimondást követően a fejem verem a falba, hogy ennek mi a faszom értelme volt, és persze utána “kétségbe esve” próbálom foltozni a lyukakat, ami annyit eredményez, hogy idiótát csinálok magamból. Okos ügyes Csabika. 😀 Hozzáteszem mostanában még a defaultnál is hamarabb szakad a cérna, vagy hamarabb ömlik ki belőlem a geciség, biztos a csillagok.

Na, de ugorjunk le erről a témáról, mert gondolom senkit nem érdekel, én viszont szeretem kiírni magamból. Jöjjön pár történés a munkahelyről, volt mostanában pár, a legtöbb velem esett meg, de majd lesz egy becopyzott levél, az nem én voltam (bár a leírás alapján lehettem volna én is:D) Az első ami most eszembe jut, az egy igen értelmes egyed, felveszem, helloszia: – Rendeltem tegnap este, és mikor telefonáltam nem vették fel, de mindegy. -Mikor sikerült telefonálnia az úrnak? – Hétkor. – Hát mondom igen, itt a hiba, tekintve hogy hatig vagyunk, hétkor már nincs itt senki. – Ja, jó, és mi a helyzet a rendelésemmel? – Rendelésszám? – Pillanat (hat perces pillanat következett) – Mondom, jó? – Persze, hallgatom. – 5049-.. – Jó itt félbe is szakítanám, mert nálunk a rendelések 1000-rel kezdődnek, és utána negyvennel folytatódnak, úgyhogy elég nagy esélyt látok rá, hogy nem tőlünk rendelt… / itt a Balázs arra következtetésre jutott, hogy valószínűleg össze vissza kattintgatott, másnap meg random kiválasztott minket, hogy biztos mi vagyunk azok. Miért?

Következő, ez már régebbi: – Háló, nézem az oldalukat, látom tartanak szivargyújtó foglalatot autóba. – Hát mondom én azt nem nagyon hiszem, ilyenekkel nem foglalkozunk. – De itt van az oldalukon. – Jó mondom még mindig nem gondolnám. – HÁT DE ITT LÁTOM! – Melyik oldalt nézi az úr? – Árgép.hu – (Najó barátom menj ki szépen az utcára meztelenül, és baszasd el magad egy kamionnal, neked ezen a bolygón nincs többé maradásod) Hát akkor az mellé, azok nem mi vagyunk. – Hát de akkor tudna adni hozzájuk egy számot? – Nem. – És itt baszta rám a telefont, én kérek elnézést azért mert életképtelen vagy.

Tegnap nő: – Láttam az oldalon Oregon órát, ilyen napocska meg felhőcske van rajta, ilyen időjárás izé. – (szúszá) Hát mondom van pár féle, melyik lenne pontosan a kinézett, vagy csak az fontos, hogy napocska meg felhőcske legyen rajta? – Hát ez a narancssárga alul, ott írja ki az időt, felül meg napocska meg felhőcske. – (ugorj már le a kurva napocskafelhőcske kifejezésről a kurva édes anyád – btw 3 volt engedélyezve, hamar megtaláltam) Ez nincs raktáron, 1 hét a beszerzés – 1,5 perc csend – Mondom itt van még? – Igen, és nem lehetne kevesebb mint egy hét? Mondjuk holnapra? –  Mondom nem. – 3 perc szünet, én már bevágtam a telefonnal  kezembe Besenyő Pista kiakadási mozgását a Noooooormális?! kérdés előtt) – Jó, akkor még megbeszélem, visszatelefonálok. – Légyszi ne.

Harmadik, szívemnek jelenleg legkedvesebb: Az alapstory, rendelt 15.-én kávét, nem volt raktáron, oldalon kinn van 3-7 munkanap. Pénteken telefonált be a faszi, előtte ugyanilyen kávéval volt már egy csávó, mondtam neki hogy kedden kapunk árut, jó, király szuper, tök normális volt. Hozzátartozik ugye hogy a péntek a 4. munkanap volt a 19-20 miatt. Betelefonál ez az agyas, már a hangjából meg a stílusából tudtam, hogy hiszti lesz, el is határoztam, hogy meggyalázom. – Rendeltem kávét, mi van vele? – Kedden kapunk árut. – De hogy mit képzelünk, 15. rendelte. – Kinn van az oldalon, hogy 3-7 munkanap, szeretné, hogy együtt megszámoljuk hanyadik munkanapnál járunk? – IGEN! – Mondom jó, 16. első, 21. második, 22. harmadik, 23 negyedik. Tehát mondom a negyediknél járunk, ami akárhogy is számolom kevesebb mint a hét, és még a kedd is belefér. – De hát én nem autót rendeltem amire ennyit kéne várni. – Semmi baj uram, tudom törölni a rendelését. – (itt pampogott valamit) – Jó, elmondom még egyszer tudom törölni a rendelését. – Ugatott még valamit majd rámbaszta a telefont. (illetve én előbb leraktam nem vártam meg)

Na és akkor a final, ami nem nekem szólt. A story, rendelt klímát az ember, grandon (yeah) pickpack pontba (oda nem megy klíma, súly és méretkorlátozás is van, egyikbe se fér bele, az mondjuk más kérdés, hogy a grando engedi kiválasztani, a sok okos, iskolázott grandos meg így akarja megkerülni az 5500 forintos házhozszállítást, tekintve hogy a pickpack 1500) Balázs felhívta, hogy pickpackra nem megy a szara, házhoz 5500-ért maximum. Kiakadt, szidott mindenkit, majd megrendelte még egyszer, pickpackra megint, majd csatolta ezt a levelet:

“Tisztelt cím!

Ismételten megrendeltem a fenti készüléket! Az előző rendelésem sajnos stornóznom kellett mert az önök kollégája be akart csapni!!! Újból megrendeltem azonos feltételekkel és most már bizonyos, hogy a kollégájuk hazudott!!! Amennyiben nem teljesül a rendelésem a fogyasztóvédelem felé fordulok és persze kérném,hogy a hazudozó,arrogáns kollégát figyelmeztessék! Sajnos nevét nem tudom de azt hiszem ha akarják könnyen kideríthetik!

További szép napot”

Az ilyenek mindig megmelengetik a szívem, a fogyasztóvédelemmel való fenyegetés heti téma, soha nem mennek el, plusz ilyenekkel ki is röhögnék őket. Persze ennek a storynak is az lett a vége, hogy írtunk neki emailt, hogy barát, még mindig nem megy kurva televert pickpack pontra, mert csak a kültéri nehezebb mint a felső súlyhatár. Érdekes, jó lett neki a kiszállítás. Volt korábban, én beszéltem a csávóval (igazi tiszabasznádi paraszt), lehet már ide is leírtam, de szerintem nem, ő megadta hogy csak délelőtt 10-11 között tudja átvenni, betelefonált négyszer, hogy csak akkor van otthon, mert nem akar otthon ülni, és hogy polgárőrségbe is mennie kell. Mondtam, hogy semmi nem garantálja, hogy akkor megy a futár. Majd felhív, hogy ez így kurvára nem jó, most szólt a futár, hogy este 6-7 között tudja vinni, és hogy mit képzelünk, mondom mi semmit, beszélje meg a futárra, hogy vigye ki másnap, mondta hogy de azt mondta neki a futár, hogy nem megy arra csak 1 hétre rá, mondom akkor nem tudom miről beszélünk, de hát hogy ezt mi hogy képzeljük, és itt szakadt el a cérna, mondom jó uram, vagy átveszi 6-7 között, vagy nem lesz tűzhelye, máskor ne rendeljen netről, ha nem képes átvenni a terméket, baromi érdekes, de valahogy mégiscsak sikerült szabaddá tennie magát. Hate ppl.

Over and out

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.