System Error

Hát gyermekeim ilyen készen már régen voltam. Az egész egy ártatlannak tűnő, noszogatások után létrejövő alig 1 órás iszogatással kezdődött, ami után a többiek koncertre mentek, én meg az utamra, ami jelen esetben szeretetfelhőn való lovaglást jelentett. Gondolkodtam, hogy éjjel írom meg a posztot mikor hazaértem, de erre valószínűleg nem lettem volna képes. Rumos kóláztam, egész pontosan 4 adagot ittam meg, aminek az lett a következménye, hogy indulásra csatak részeg voltam, 1 óra alatt, már-már azon gondolkodtam, hogy elmegyek koncertre, de visszatartott, hogy alig 4 rongy volt nálam, és kitudja mire lett volna elég, plusz a halál faszán volt az ojjektum. Tehát az újpest központba érzékeny búcsút vettünk, én robogtam a szeretetfelhő gyár felé, gyorsan el is ment egy dupla kör, utána én 30 percig hol az életemért, hol azért küzdöttem, hogy ne hányjak össze mindent. Utána jött egy 40 perc kuppak hol a pizzám session, aztán egy 20 perc ki viszi ki a pisim session, aztán jól lettem, kaptam meleg sajtospogit is az éjszaka közepén, nem tudom honnan, de nagyon jól esett, aztán elindultam haza. 1-n2 körül, fogalmam sincs mit csináltam ott majd 3 órát, de biztos jó volt. Természetesen az éjszakai remek, kettő 914A ment el amíg jött egy 914. Valahogy hazajutottam, itthon még valamit csináltam, de az már nincs meg, aztán az igazak álmát aludtam, de 10 kor kidobott az ágy. Még most se vagyok százas, de legalább írni tudok.

Ja igen tegnapi szösszenet a játszótérről: kislány meg a kisfiú játszanak, majd a kisfiú megfogott valami bogarat, nem láttam mi az, csak a kislány veszettül sikítozott, hogy üsse le, üsse le. Kisfiú reakciója? Ez nem csíp nem ütöm le. -DE ÜSD LE! -DE A MÉH NEM CSÍP NEM ÜTÖM LE! Hát fiam téged egy szörnyű meglepetés fog érni amikor mégis megteszi.

Na szóval így telnek a hétvégék a káposztásmegyeri gettóban, megyek nézek valami abrakot (aztán meg is eszem BÁHÁÁHÁHÁ).

Over and out

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.