BKK te csodás

Igazság szerint most nem is maga a BKK, csak az eszközein utazó emberek lesznek napirenden. Felmerülhet a kérdés bennetek, hogy miért kritizálok másokat. Because i can. Ez ennyire egyszerű.

Az idő péntek este, nem tudom kb mikor, a lényeg, hogy már sötétségbe burkolódzott a város. A 14-es expressz tátra villamoson lefoglalt hogy nézelődjek, mert hetente csak 98-szor teszem meg a káp-béke tér távot, így rengeteg felfedezetlen dolog van, amit még nem láttam az ablakon kibámulva (nem). A lényeg az, hogy nem nagyon figyeltem az embereket, de az újpest központban vásároltam mindenfélét estére, és már ott volt egy csoportosulás, akiket szívesen betakargattam volna földdel. Lila sálas legények, és egy leány, egy focilabdával (fogalmam nem volt mikor van pontosan a meccs, csodálkoztam is, hogy az Katica kiscsoportot is beengedik, de mint később kiderült, akkor még javában folyt a mérkőzés), átlag életkor 12 ránézésre, mindegyik kicsit ilyen dzsásztin bíber utánérzés, a csaj az ilyen telepi szakadék, bár ő azért elagyabugyált egyet az alfahímekből. Jól jellemzi őket, hogy igazi gengszternek hitték magukat, egyszer adná az ég, hogy betaláljon egy ilyen kiscsoport. (nem, nem érdekel, hogy óriási diadal lenne elverni a gyerekeket, én élvezném). Az egyik srác felszállt arra a buszra amire én, előtte lepacsizott mindenkivel, ahogy azt a négerektől látta, majd még biztos ami ziher alapon az ajtóból visszaüvöltött hogy “szia haverom”. Bazd. Meg.

A 196 több érdekességet tartogatott, volt egy idősebb emberekből álló gang, nem tudom mit csináltak, nem is érdekel, de én nem tudom, hogy ez csak rájuk volt jellemző, vagy ez az idősebbekre ámblokk ráhúzható ha társaságban vannak, de mintha csak ők lettek volna a buszon. Az egyik kapaszkodóknak dőlt arra persze nem figyelve, hogy lehet hogy valaki fogja is azt a kurva vasat, a másik beleállt az arcomba háttal de ilyen 5 centire, gyűlölöm az ilyet, főleg ha viszonylag üres a busz.  A nő amelyik a kapaszkodóknak simult persze nekidőlt tizennégyezerhatszázkilencszer az én kezemnek is, mondom ad1 a kurva anyád, ad2 akkor megfogom feljebb azt a szar, de akkor meg a fejét döntögette a kapaszkodónak… Azon kívül, hogy megbaszódhatnak jófejek voltak ahogy baráti társaságként csinálnak még programot, csak ezt tegyék akkor amikor nem keresztezik az utamat. Ezen kívül velem szemben állt a forgóban egy embör, bár nem tudom definiálni, próbálom leírni milyen is, lenntről felfele haladva: fekete teremcipő, világosszürke zoknival, fehér rövidgatya, málhazsákanyagbólkészültválltáska (nem tudom szaknyelven, bocs), fekete, kurva nagy KÁRPÁTIA feliratos pulcsi, belőtt focista séró (ez már ilyen halmozott paradoxon szerintem) és elálló fülek. Se nem focista, se nem nagymagyar, akkor miaz? Egy fasz. Volt még három ember aki megvakított, volt egy kb  65 éves vénasszony, teleszart farmerban, bőrdzsekiben, fossá szolizva, imádom az ilyeneket, nem telik tükörre, vagy én nem vágom, akkor volt egy kurva nagy szuperork cigány, fejcsúcson hálós baseball sapi, susogós, tipik újpalotai telepiroma. És ott volt Daenerys Targaryen. Nem igazából az is egy agyonszolizott hatvanas ember volt, csak ugyanolyan haja volt mint a tüzesz szákhányok anyukájának.

+1: most voltam lenn a Danival, jött egy fiatalokból álló gang, a politika lázában égtek, ez még hagyján, de az emberünk ahogy felvolt öltözve… Feszülős, foltos világos farmer, de az a piaci, valami kabát, egy hátrabaszott OMFG feliratos baseballsapi (hát mondjuk jobb kifejezés tényleg nincs rád fiam) és a nyakában egy, és most jól figyelj: PC-s headset. Igen, az a műanyag, 800 forintos szar, a kis elálló szivacs mikrofonnal. Nem értem. Pedig a haverjai nem voltak ilyenek, persze aztán lehet csak odaverődött, és megtűrték, ne adj isten észre se vették szegényt. Szóval ezek vannak, amik ezen kívül vannak, azok olyan dolgok, ami a meló, meg a tollas, esetleg egy kis agyszedálás, de elhatárolódom magamtól.

Over and out

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.