Thingz

Helloszia. Gondoltam billt ragadok, ha már egy kisebb vagyonért vettem, akkor használjam is, nem? De. Mondjuk jó szokásomhoz hűen csapongani fogok, mert konkrét esemény köré nem tudok most szavakat illeszteni, de majd csak lesz valami.

Kezdjük ott, hogy rávettem magam, hogy megtekintsem a a hobbitka filmet, sőt rögtön mind a kettőt. Az első pozitív csalódás volt, egész sok eksön, nem a gyűrű kúrók urás baktatás (valahol elismerem azt is, mert nem kegyetlenül kurvarossz, csak aránylag szar, illetve inkább sok helyen túlvitték), szóval abszolút pozitív csalódással picinyke szívemben álltam neki a második résznek, gondolván abba már benne lesz a tüzesz szákhány, így minden bizonnyal legalább annyira jó lesz, mint az első rész. Nem. Nem annyira jó, sőt arányaiban véve szarabb, mert itt viszont baktatnak, oké, itt is van harc, de eleve a buzi tündéktől mindig a falnak megyek, és csak az utolsó negyedóra értékelhető (értékelem a többit is: szar. nem amúgy nem szar, csak boring). Smaug elég badass, de mivel nagyjából utána olvastam mi lesz a sorsa, így előre félek. Valamiért én mindig a sárkányoknak drukkolok, badass dögök, ehhez képest.. na mindegy, aki nem ismeri annak nem lövöm le a sztorit, várja csak a harmadik filmet. Mindenesetre az “én vagyok a tűz, én vagyok a halál” mondat elég jóféle volt. Azon gondolkoztam ezek után lehet megnézem megint a gyűrűk kurát, de aztán rájöttem hogy az alsóhangon 9 óra, szóval inkább nem fogom megtenni.

Ezen kívül még néztem filmeket, de nincs kedvem róluk írni, mert elvitte a cica a szomszéd kislány babáját, és soha többé nem leszek képes fűrésszel kenyeret kenni, aminek következtében kettő fűszál balra fog hajlani a kellemes hajnali harmat súlya alatt. Na ez igen bazdmeg. Tehát filmeztem, mert szeretek filmezni, és végre elérhetővé vált a virágboltban is több olyan cím, amire vártam, 12 év négerség, meg a Konténerhajó Kapitánya, és a Falutca’s wolf. Attól, hogy ilyen mindenféle vicceskedő módon alakítottam a címeiket, még mind a hármat érdemes megnézni, mondjuk a kapitányban csalódtam, mert a film tényleg jó, el is hiszem, hogy egy igaz, bátor, hatalmas szívű emberről szól, amit Tom Hanks hoz is izomból, csak kicsit beárnyékolja, hogy több beszámoló alapján az igazi kapitány egy patkány. Ettől függetlenül mindhármat meg kell nézni, azonnal, nem érdekelnek a kifogások, hűtőtakarítás (remélem kiérzed az utalást, ha olvasod egyáltalán) meg a többi ilyesmi. Ezeket meg kő nézni ha tátszik nektek Máúniká há nem. Miután megnéztétek rátudtok majd reagálni, és akkor mindenki bézbóz lesz. Néha nem értem magam, miért hagyja el ennyi szar a szám/tollam/billem. Egyébként csak írtam a filmekről, fckthishit.

Ha tovább haladunk akkor láthatjuk, illetve én láttam, átéltem, hogy dolgozás volt, igaz most hétvégén engem is beterített a betegség, és meg is ujjazta picinyke ánuszrózsám, így a hétvégém ennek jegyében telt, és még a hétfőt is ráhúztam biztos ami ziher, de túl vagyok rajta, 12 neocitrán bánta, de sikerült. A munkában nem sok minden vala, meg nem is volt, annyi derült ki újfent, hogy kicsi a világ, meg a kerület, sőt kb az utca, de ezen kívül náting szpesöl. Amúgy ez a betegség dolog is, aki kitalálta… Az buzi. Tudom, néha elképesztő a kifinomultságom.

Over and out

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.